УКР РУС

Легендарний Кафу назвав захисника, який може виграти "Золотий м’яч"

16 лютого 2020 Читать на русском

Колишній захисник італійського Мілана та збірної Бразилії Кафу дав кілька порад оборонцю Ліверпуля Тренту Александер-Арнольду.

"Александер-Арнольд – один з найкращих у світі, у цьому немає жодних сумнівів. Чудовий гравець! У нього ті ж якості, що й у мене. Він має величезний потенціал. Трент – сильний і вмілий футболіст, він рухає гру вперед і допомагає Ліверпулю забивати голи.

Александер-Арнольд розповів про свою мрію

Бачу багато спільного між ним і мною. Сказав би, що у нього бразильський інстинкт. Проста порада для нього: продовжуй робити те, що робиш останні кілька років. Йому не потрібно міняти ігровий стиль. Навіть якщо він припускається помилок, йому треба продовжувати робити те, що він робить.

Думаю, у Александер-Арнольда є все, щоб виграти "Золотий м'яч". Ми повинні змінити цю парадигму, коли "Золотий м'яч" отримують лише футболісти атаки. Люди повинні бачити, що захисники так само важливі, як і нападники", – цитує Кафу видання Mirror.

Нагадаємо, Кафу відомий своїми виступами за Мілан та збірну Бразилії. 49-річний екс-захисник – єдиний гравець в історії, брав участь у трьох фіналах чемпіонату світу, два з яких Кафу виграв (у 1994 і 2002 роках).

Ліверпуль мінімально переграв Норвіч, Бернлі здобув перемогу над Саутгемптоном: 26-й тур АПЛ, субота