УКР РУС

Легендарний форвард оцінив шанси збірної України вийти на Євро-2024: "У команди Реброва нереальний потенціал"

16 жовтня 2023 Читать на русском

Колишній нападник "синьо-жовтих" Андрій Воробей поміркував щодо перспектив національної команди пробитись на чемпіонат Європи.

"Давайте про Італію поговоримо за тиждень. Спочатку потрібно налаштуватися на Мальту. Нам потрібно забивати мальтійцям, і якнайбільше, щоб покращити різницю м'ячів. Якщо ми не обіграємо Мальту, то всі інші ігри просто нанівець.

"Мудрика треба водити за ручку": екс-форвард збірної України розніс вінгера Челсі за матч проти Північної Македонії

Але, звичайно, у підсвідомості ми розуміємо, що все вирішуватиметься у матчі з Італією. Будемо сподіватися, що англійці та македонці відберуть очки у "Скуадри Адзурри", і нам буде трохи легше.

Шанси є завжди. Ми мали моменти проти Італії, просто не правильно їх використали. Нам треба проявити бажання, характер та український дух! На гру потрібно вийти і налаштуватися, як на останній матч у житті, а йти з поля ми маємо з почуттям виконаного обов'язку.

Коли всі гравці це усвідомлять, то буде результат. У цьому випадку нам не буде страшна ні Італія, ні Франція, ні будь-які інші топ-збірні. Потенціал у нашої команди дуже великий – просто нереальний. Ми обігравали багато топових збірних завдяки характеру та бажанню", – сказав Воробей в інтерв'ю Sport-Express.

Нагадаємо, після 6-ти матчів збірна України набрали 10 очок і йде у турнірній таблиці групи С третьою.

Україна здолала Північну Македонію у матчі відбору Євро-2024 – 2 божевільні голи, подвиги Трубіна, втрата легіонера