УКР РУС

Легенда Карпат захворів і потребує допомоги

8 квітня 2020 Читать на русском

"Зелено-білі" ініціювали збір коштів на операцію для легендарного гравця Карпат.

Колишній футболіст та тренер львівських Карпат Ростислав Поточняк потребує допомоги. Про це на власній сторінці у соціальній мережі Facebook написав прес-секретар "зелено-білих" Юрій Назаркевич, закликавши всіх небайдужих допомогти легендарному володарю Кубка СРСР-1969.

Карпати на дні: хто винен у провалі "зелено-білих" і як далі бути?

"Легендарний ветеран львівських Карпат, харківського Металіста та українського футболу 72-річний Ростислав Поточняк перебуває у ці дні в лікарні. Найближчими днями на нього чекає складна операція по заміні кульшового суглобу. Після чого доведеться пройти ще тривалий курс реабілітації. Для цього всього потрібні чималі кошти. Тож звертаємось до всіх небайдужих шанувальників гри легендарного та популярного ветерана футболу з можливістю надання посильної фінансової допомоги. Кошти просимо переказувати на картку Приватбанку за номером: 5168 7573 4999 6878. Поточняк Ростислав Мирославович. Дякуємо за розуміння та підтримку!", – написав Назаркевич у соцмережі.

Нагадаємо, Поточняк – вихованець львівського СКА. З 1966 по 1977 рр. захищав кольори львівських Карпат, а з 1978 по 1983 рр. бігав у футболці харківського Металіста. Спробував себе Ростислав і на тренерській ниві – з 1989 по 1991 рр. очолював "зелено-білих", а в 2003 році працював у Карпатах-3.

Страховий менеджер, бізнесмен, м’ясник: Карпати-1969 – як склалися їхні долі?