УКР РУС

Осасуна розписала нічию з Хетафе, Леганес на виїзді мінімально здолав Еспаньйол: 34-й тур Ла Ліги, субота

5 липня 2020 Читать на русском

У суботу черговий тур чемпіонату Іспанії продовжили кілька поєдинків. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2019/20, 34-й тур

Еспаньйол – Леганес – 0:1

Гол: Сілва, 53

Вилучення: Кальєрі, 88 (Еспаньйол, друга жовта картка)

Осасуна – Хетафе – 0:0

Реал дотиснув Атлетік завдяки пенальті – гандикап перед Барселоною росте

Наднудний перший тайм продемонстрували Еспаньйол та Леганес. "Папуги" за перші сорок п'ять хвилин завдали по воротах екс-команди Андрія Луніна всього один удар, не отримавши у відповідь жодного.

По перерві "пепінерос" трохи ожили і вийшли вперед: Рубен Перес довгим пасом з центра поля закинув за комірець захисникам, де вже чатував Хонатан Сілва. Аргентинець, обробивши м'яч, прицільно пробив між ніг Дієго Лопесу і відкрив рахунок у матчі. Згодом Рауль де Томас рахунок зрівняв, але арбітр гол не зарахував, угледівши у моменті положення поза грою. На останній хвилині Хонатан Кальєрі, отримавши жовту картку, почав активно протестувати проти рішення судді і, побачивши перед собою ще один "гірчичник", залишив Еспаньйол у меншості. Більше у битві аутсайдерів нічого особливого не відбулось. Поразка для Еспаньйола – фактично вирок: за чотири тури до фінішу команда віддалилась від рятівної зони вже на 11 очок.

Ще один нудний поєдинок видали Осасуна та Хетафе. Матч, який скоріше нагадував тренування, минув фактично без моментів. Мінімум ударів, мінімум загострення – здавалось, команди в першу чергу думали як не пропустити, аніж забити самим. Підсумковий результат повністю підсумував те, що відбувалось на полі.

Гранада розписала ефектну нічию з Валенсією, Вальядолід на останніх хвилинах здолав Алавес: 34-й тур Ла Ліги, субота