УКР РУС

Леганес без Луніна та Кравця на виїзді розгромив Севілью

3 травня 2019 Читать на русском

В рамках матчу-відкриття 36-го туру іспанської Прімери Севілья зазнала нищівної поразки від Леганеса та втратила шанс увірватись у зону Ліги чемпіонів.

Леганес знову грав без допомоги українців – Андрій Лунін сидів на лавці, а Василь Кравець не потрапив у заявку. Для команди Маурірсіо Пеллегріно цей матч особливого значення не мав, адже після нічиї у минулому турі про єврокубки можна хіба що мріяти. Севілья ж в разі хоча б нічийного рахунку обійшла б Хетафе та повернулася у зону ЛЧ.

Севілья оригінально потролила претендентів на топ-4 АПЛ

Втім, андалусійці катастрофічно почали поєдинок. Вже на 8-й хвилині Ен-Несірі точним ударом з дистанції у дев'ятку вивів Леганес уперед, а на 20-й перевага гостей була подвоєна зусиллями Брейтвейта. Нападник, який асистував при першому голі, з меж штрафного вистрілив у лівий нижній кут – 0:2. До кінця першого тайму Севілья так і не відійшла від шоку, не створивши нічого цікавого.

На старті другого тайму Леганес міг довести справу до розгрому, однак удар Хуанфрана із середньої дистанції під саму стійку парирував Вацлік. Лише після цього господарі прийшли до тями та притиснули мадридців: на 59-й хвилині лише відеоповтор врятував команду Пеллегріно від пенальті, на 60-й несильний постріл Сарабії взяв Куельяр, а на 78-й Гіл з краю штрафного влучив у поперечину. Покарання за марнотратство прийшло на 82-й, коли Оскар Родрігес з передачі Брейтвейта розстріляв ворота Севільї – 0:3. Даний гол виявився останнім.

Таким чином, Леганес набрав 45 очок та піднявся на дев'яту позицію в турнірній таблиці. Севілья з 55 заліковими балами залишилась на п'ятій сходинці, поступаючись четвертому Хетафе лише за результатами особистих зустрічей.

Реал підготував велику чистку і рекордні 540 мільйонів на галактичні трансфери – свіжі новини для Луніна