УКР РУС

Шахов не допоміг Лечче уникнути розгрому від Роми, Лаціо на виїзді переграв Дженоа: 25-й тур Серії А, неділя

23 лютого 2020 Читать на русском

Дженоа у домашньому поєдинку поступився Лаціо, а Рома впевнено переграла Лечче. Звіт про ці матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії, 25-й тур

Дженоа – Лаціо – 2:3

Голи: Кассата, 58, Крішіто, 89 (пенальті) – Марушич, 2, Іммобіле, 51, Катальді, 71

Рома – Лечче – 4:0

Голи: Ундер, 13, Мхітарян, 37, Джеко, 70, Коларов, 80

Матчі Серії А перенесли через коронавірус – Аталанта Маліновського також не зіграє

Лаціо на виїзді зустрічався з Дженоа. Вже на початку матчу гостям вдалось відкрити рахунок. Марушич виконав чудовий індивідуальний прохід і в падінні спрявував м'яч у праву дев'ятку. На 14-й Кайседо вийшов віч-на-віч із голкіпером, але Перін виконав чудовий сейв. Більше у цій половині матчу голів глядачі не побачили.

Відразу по перерві Іммобіле підхопив м'яч у штрафному, вийшов на ударну позицію і потужно пробив правий нижній кут. Після цього "грифони" прокинулись. На 58-й Кассата отримав чудову розрізну передачу і холоднокровно пробив в дотик – 1:2. Трохи згодом римлянин Катальді чудово простілив з штрафного, поклавши м'яч під поперечину. Під завісу матчу Крішіто не змарнував можливості і забив з пенальті, легко перегравши воротаря. Завдяки цій перемозі Лаціо з 59-ма очками впритул наблизився до першої сходинки турнірної таблиці, а Дженоа не зміг вийти із зони вильоту.

Рома у рідних стінах приймала Лечче, оформивши комфортну перевагу ще до кінця першого тайму. На 13-й хвилині рахунок відкрив Ундер, який вийшов сам на сам з голкіпером після перехоплення і передачі Мхітаряна, а на 37-й сам Генріх забив другий гол "вовків", вистріливши з лівого краю штрафного. По перерві Фабіо Ліверані кинув у бій Шахова, однак Євген за майже 50 хвилин не завдав жодного удару, віддавши всього вісім пасів.

Рома ж довела справу і до розгрому – на 70-й хвилині Джеко замкнув простріл Коларова на ближню стійку й зіграв на добиванні після сейву воротаря, а на 80-й сам Коларов вколотив четвертий м'яч з передачі Карлеса Переса. Він же став і останнім.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ