УКР РУС

Лапорта визначився з пріоритетними трансферами Барселони після перемоги на виборах президента

9 березня 2021 Читать на русском

Президент Барселони Жоан Лапорта розпочав підготовку підсилення команди у літнє трансферне вікно.

Головними цілями Лапорти стали Девід Алаба та Серхіо Агуеро, у яких влітку завершуються чинні контракти з Баварією та Манчестер Сіті відповідно, повідомляє Mundo Deportivo.

Лапорта заговорив про майбутнє Мессі після перемоги на виборах президента Барселони

Представники Алаби вже контактували з президентом Барселони та запевнили, що ще не підписали нічого з мадридським Реалом та підкреслили зацікавленість австрійця саме у переході до "блаугранас". Зазначається, що сторони досягнули усної домовленості.

Агуеро ж є хорошим другом Мессі, що є козиром у переговорах. Цього сезону Серхіо мало часу провів на футбольному полі через травми, проте залишається серйозною бойовою одиницею в атаці та може стати новою "дев'яткою" каталонців. Аргентинець навіть готовий на зниження зарплати, проте хоче отримати трансферний бонус.

Також Барселона має попередню домовленість з оборонцем Манчестер Сіті Еріком Гарсією. Втім, його трансфер ще під питанням, адже нове керівництво клубу має остаточно затвердити перехід.

Барселона "виграла" дербі Мадрида, Баварія прибила Дортмунд, Сульшер шокував Пепа і перевершив Фергюсона – огляд вікенду