УКР РУС

Лапорта – про фантастичний контракт Мессі: 8 з 10 продаваних футболок – з його прізвищем, він не має ціни

1 лютого 2021 Читать на русском

Кандидат у президенти Барселони Жоан Лапорта поділився думками щодо зливу контракту Ліонеля Мессі з іспанським грандом.

"Зроблю все можливе, щоб Мессі залишився в клубі. Знаю, що його все влаштовує, і він хоче залишитися, але йому потрібен конкурентоспроможний проект зі спортивної точки зору. Вчора я написав йому, щоб підтримати його, щоб він не звертав увагу на всі ці історії, каталонці хочуть, щоб він залишився.

Мессі отримав найбільший контракт в історії спорту – Хемілтон та інші зірки далеко позаду

Це досить болючі речі, тому що вони б'ють по клубу. Це поганий менеджмент, таке буває. Положення клубу обумовлено контрактом Лео. Він приносить більше доходу, ніж коштує. Економісти провели дослідження, і Мессі генерує третину від загальних доходів клубу. Він не має ціни, він дарує нам емоції і спортивний рівень. 8 з 10 футболок Барселони продаються з прізвищем Мессі.

Від контракту Лео є фінансова віддача. Команда з Мессі завжди всіх надихає. Його цікавлять не тільки гроші, це не пріоритет для нього. Він завжди готовий допомогти. Але найкращому гравцю в історії клуб повинен зробити відповідну пропозицію, виходячи зі своїх фінансових можливостей.

Мессі заробив астрономічну суму в Барселоні за останні 4 роки – шокуючі цифри контракту, який веде до банкрутства

Новини претензійні. Клуб до такого стану довів рада директорів, який втратив розум після продажу Неймара. Мені здається, що історія з контрактом – злив. Сподіваюся, що це вийшло не з самого клубу, але звідкись неподалік. Про контракт знають п'ять чоловік.

Я постараюся з'ясувати, хто це зробив, якщо виграю вибори. І якщо, звичайно, це вийшло з клубу. Лео не зруйнував Барселону, він згенерував більше грошей, ніж він отримує. Обкладинка мадридської газети несправедлива", – наводить слова Лапорти sport.es.

Барса не повернула 200 мільйонів за трансфери: Ліверпуль – найбільший "кредитор", а росіяни – перші у списку боржників