УКР РУС

"Квартира і усі мої речі згоріли": екс-гравець Маріуполя завдяки своїй дівчині знайшов новий клуб в Німеччині

17 серпня 2022 Читать на русском

Українець Кирило Меліченко розповів, як став футболістом дрезденського Динамо.

"Коли Росія напала на Україну, я з Маріуполем перебував у Туреччині. Впродовж місяця шукав, де можна буде тренуватися надалі, а моя дівчина (вона дуже добре знає німецьку) написала в деякі клуби Німеччини. Уже через кілька годин представники Динамо Дрезден зателефонували і запросили до себе. Десь місяць спілкувались з клубом і знайшли спільну мову.

Українець переможно дебютував у чемпіонаті Німеччини

Квартира, яку я орендував у Маріуполі, згоріла, і з нею усі мої речі. Там у нас згоріло півдому взагалі. Звісно, про це навіть не думав, коли бачив який жах відбувається у Маріуполі. Безмежно жаль людей, співчуваю всім родинам, які втратили близьких.

До початку війни з фінансами у ФК Маріуполь усе було добре, а потім навіть деякий час не було зв’язку з керівництвом, тому що усі перебували в Маріуполі. На той момент ми більше переживали, чи всі співробітники клубу вижили, чи стадіон вцілів… Тому, я вважаю, що усі зобов’язання у клубі виконали", – цитує Меліченка SportArena.

"Калмик чи бурят дивиться у паспорт: "Ціль поїздки?": бешкетував з Несмачним у Криму, шокував Динамо, друг загинув у ДТП