УКР РУС

Куртуа одним словом описав Луніна, який вивів Реал у півфінал ЛЧ

18 квітня 10:17 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Андрій Лунін своїм виступом у чвертьфіналі ЛЧ проти Ман Сіті (1:1; 4:3 в серії пенальті) вразив навіть прямого конкурента.

Тібо Куртуа продовжує лікувати коліно, даючи українцю шанс виблискувати. Бельгієць лаконічно прокоментував вихід Реала у півфінал завдяки двом сейвам Луніна у післяматчевій серії пенальті.

"Vamoooos!!! Grande Lunin. (Вперед!!! Великий Лунін)", – написав Куртуа у соцмережах.

Сейв Луніна після піжонського удару Бернарду в серії пенальті у відеоогляді матчу Манчестер Сіті – Реал

Нагадаємо, бельгієць серйозно травмував коліно перед початком сезону і призвів до конкуренції Луніна з Кепою. Андрій її впевнено виграв. Куртуа мав повністю відновитися в березні, але травмував інше коліно. Після операції Тібо пророкували щонайменше 2 місяці реабілітації, а Луніну – роль першого номера до кінця сезону. Втім, Куртуа запевняв, що має повернутись у загальну групу наприкінці квітня.

Краще, ніж гол, забитий улюбленою командою на останніх хвилинах, може бути лиш перегляд цього матчу з чипсами Lay’s та пивом. Чипси 100% якості, що виготовлені в Україні, допоможуть зробити смак перемоги ще насиченішим і незабутнім.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Адже є Lay’s? Буде футбол!

Нагадаємо, у півфіналі ЛЧ Реал вийшов на Баварію. Перша гра відбудеться у Мюнхені 30 квітня, друга – 8 травня у Мадриді.

Лунін затягнув Реал у півфінал ЛЧ – помста в серії пенальті, 8 сейвів, злий геній для де Брюйне та стіна для Ман Сіті