УКР РУС

Куман зачитав заяву та пішов із прес-конференції – черговий скандал у Барселоні

22 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер Барселони Рональд Куман вирішив не спілкуватися з пресою перед матчем 6-го туру Ла Ліги проти Кадіса.

Нідерландець прийшов у конференц-залу, але не мав жодного наміру говорити про гру або ж відповідати на запитання журналістів. Натомість Куман зачитав заяву, яку ж сам написав, і пішов.

Лапорта своєрідно відреагував на питання про майбутнє Кумана у Барселоні

За інформацією іспанської преси, фахівець шокував такою поведінкою клуб, який дізнався про все за кілька хвилин до прес-конференції. Водночас капітанам Барселони про свій намір тренер розповів заздалегідь. У своєму зверненні Куман попросив уболівальників та журналістів підтримати клуб в такі непрості часи.

"Команда на чолі зі мною перебуває у процесі перебудови. Фінансове становище залежить від спортивних результатів і навпаки. Це означає, що Барселона мусить перебудовуватися, не маючи можливості робити великі фінансові вливання. На це потрібен час. Цей процес заслуговує на підтримку. Словами і справами. Я знаю, що преса розуміє, що подібний період – не перший в історії клубу. Ми розраховуємо на вашу підтримку в цей час.

Зарядись енергією нестримного футболу, переглядаючи улюблені матчі Ліги чемпіонів разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Молоді таланти, які зараз є в команді, можуть стати наступними зірками світового масштабу лише через кілька років. Щоб відродити таку команду, молодь повинна отримати такі ж умови, які були у Хаві та Іньєсти. Для цього потрібне терпіння. У Лізі чемпіонів ми не можемо сподіватися лише на диво. Поразку проти Баварії минулого тижня потрібно розглядати саме під таким кутом. Ми як команда дуже задоволені величезною підтримкою уболівальників у домашньому матчі проти Гранади", – сказав Куман.

Барселона вдома врятувала нічию з Гранадою – беззубий примітивний футбол, Кумана виправдовує лише переповнений лазарет