УКР РУС

Куман пояснив, чому матч проти Ференцвароша буде складним для Барселони

1 грудня 2020 Читать на русском

Наставник Барселони Рональд Куман прокоментував прийдешній поєдинок проти команди Сергія Реброва, з якою його підопічні зустрінуться у 5-му турі ЛЧ.

"Це буде складна гра, де будуть якісні футболісти зі швидкістю попереду. Наш захист повинен бути сконцентрованим. Ми маємо контролювати їхню наступальну гру і вдарити по тих слабких місцях, які знайдемо.

Ребров знайшов позитив у провальних виступах Ференцвароша у Лізі чемпіонів

Вони добре зіграли проти Юве з п'ятьма захисниками і навіть у доданий час вони грали внічию, але в підсумку програли. Найголовніше – вийти у плей-офф. Ми вже досягли цього в Києві, але менталітет Барси полягає у перемозі в кожній грі. Ми хочемо бути першим в групі, і у нас є три очки переваги над Ювентусом. Зрештою, нам ще треба зіграти два матчі", – цитує Кумана Marca.

Зауважимо, Ференцварош, як і Динамо, втратив шанси на вихід у плей-офф ЛЧ, проте ще побореться за вихід в 1/16 Ліги Європи. Вже завтра, 2 грудня, команда Реброва протистоятиме Барселоні. Початок матчу о 22:00.

ЛЧ: грандіозна інтрига навколо Шахтаря, справжня "група смерті", Динамо та Ребров чекають подарунків, а Зінченко – шансу