УКР РУС

Кулач: Ми будемо грати більш впевнено проти "Фейєнорда" і МЮ

16 вересня 2016 Читать на русском

Нападник "Зорі" Владислав Кулач поділився думкою про нічию з "Фенербахче" (1: 1) в Лізі Європи.

"Думаю, що команда виконала всі вимоги, які тренер нам поставив. Якщо б перед матчем нам сказали, що ми зіграємо з "Фенербахче" 1:1, то ми були б дуже раді. Зараз десь прикро, що пропустили на 96-й хвилині, але це гра.

Думаю, що ми добре зіграли. Цей результат додасть нам впевненості до наступних матчів. Ми будемо грати більш впевнено проти "Фейєнорда" і "Манчестер Юнайтед".

Після того, як ми забили гол, команда зосередилася на обороні і таких моментів, щоб ми забили, особливо і не було. Дуже гідно зіграли. Кожен футболіст команди в цьому матчі віддав усього себе на полі. Ми заслужили цей результат.

Ми ретельно їх розібрали, добре підготувалися. Думаю, вони відчули, що тут не все так просто.

Спасибі величезне вболівальникам. Звичайно, було дуже круто. Сподіваємося, на наступний матч трибуни будуть повністю заповнені. Вдячні Одесі за привітний прийом", – сказав Кулач.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

"Зоря" втратила перемогу над "Фенербахче" у дебютному матчі групового етапу Ліги Європи. Дивіться, як Гречишкін забив неймовірний дебютний гол "Зорі" у Лізі Європи та відео голів і огляд матчу. Іван Петряк вважає дії арбітра Ковача не кращими, ніж українських суддів. Водночас екс-рефері ФІФА захистив дії румуна. В окремій статті пояснюємо, чому Іштван Ковач нехороша людина, але не Педерсен