УКР РУС

Кухаревич дебютував з гідної поразки від ПСЖ, Ліон втратив очки у першому ж матчі сезону: Ліга 1

8 серпня 2021 Читать на русском

Франція стартувала першою серед топ-чемпіонатів. Вчора сезон відкрили Монако та Нант, а сьогодні відбулися ще два матчі.

Ліга 1, 1 тур

Ліон – Брест 1:1

Голи: Слімані, 62 – Кардона, 43

Труа – ПСЖ – 1:2

Голи: Ель-Хаджам, 9 – Хакімі, 19, Ікарді, 21

Петер Бос навряд може бути задоволеним першим офіційним матчем на чолі Ліона. "Ткачі" примудрилися поділити очки з Брестом, який у минулому сезоні ледь врятувався від вильоту. Більше того, імениті господарі програли першу половину, пропустивши розкішну гармату Кардони. Врятувати бодай нічию допоміг Слімані. Алжирець вийшов на заміну і вже через 2 хвилини відзначився голом.

Яремчук з лави запасних дивився на нервовий старт Бенфіки у чемпіонаті – дебют українця відкладається

ПСЖ також пропустив першим, однак здійснив повноцінний камбек у матчі проти новачка еліти – Труа. Шок від гола Ель-Хаджама минув швидко, і столичний гранд відповів своїм подвійним ударом. Ашраф Хакімі вдало відіграв Суперкубок проти Лілля, а тепер оформив дебютний гол у футболці ПСЖ. Марокканець опинився на позиції центрфорварда та ледь не розірвав сітку могутнім ударом з льоту. Через кілька хвилин Ікарді вивів гостей вперед.

Як виявилось, рахунок 1:2 протримається до фінального свистка. На 80-й хвилині Микола Кухаревич дебютував за Труа, замінивши Тузгара. На жаль, молодому українцю не вдалося серйозно допомогти команді. Втім, господарі точно можуть занести цей матч собі в актив попри поразку від паризького монстра, який незабаром повинен підсилитися ще й Ліонелем Мессі.

Куди перейде Мессі, чи здивує новий клуб Лео – букмекери і гравці вірять у фантастичний варіант