УКР РУС

Кубок України: Карпати вилетіли в серії пенальті та інші результати матчів 3-го попереднього етапу

25 вересня 2019 Читать на русском

Відбулися матчі 3-го попереднього раунду Кубка України 2019/20. Результати поєдинків ігрового дня – в цій новині на "Футбол 24".

Кубок України, 3-й попередній раунд

Кремінь – Олімпік – 2:3

Голи: Сидоренко, 9, Кошман, 79 – Чінеду, 14, Зотько, 40 (п), Пасіч, 54

Миколаїв – Чорноморець – 1:0

Гол: Панасенко, 77

Вилучення: Павлюк, 87

Діназ – Олександрія – 0:1

Гол: Глоба, 104

Буковина – Львів – 0:2

Голи: Ренан, 17 (пен), 79

Агробізнес – СК Дніпро-1 – 1:3

Голи: Черненко, 85 – Булеца, 19, Куліш, 27, Коркішко, 65

Минай – Волинь – 1:0

Гол: Маїк, 84

Вилучення: Стрижеус, 56, Карпенко, 78

Інгулець – Карпати – 0:0 (7:6 по пен.)

Вилучення: Елла, 114

Альянс – Балкани – 1:0

Гол: Шарай, 31

Оболонь – Гірник-Спорт – 0:2

Голи: ?, 112, 120

Рух – Маріуполь (матч відбудеться 2 жовтня)

Олімпік без проблем розібрався з представником Першої Ліги. Зауважимо, що Кремінь спромігся забити два голи у ворота донеччан, але виходу у наступну стадію Кубка України цього було недостатньо.

Наші за кордоном: Ярмоленко забиває МЮ та підкорює вершину, Яремчук не збавляє обертів, Селезньов у рідній стихії

Миколаїв завдяки голу Панасенка в середині другого тайму здолав Чорноморець. Одесити наприкінці матчу залишилися в меншості через вилучення Павлюка.

Львів на виїзді переміг Буковину. Бразилець Ренан забив в дебюті поєдинку з пенальті, а на останніх хвилинах він же закріпив перевагу підопічних Мазяра.

Олександрія, яка грала дублюючим складом, лише в екстра-таймі зуміла дотиснути друголіговий Діназ. Господарі завершували гру в меншості.

СК Дніпро-1 пройшов Агробізнес. Булеца та Куліш забивали за команду Михайленка ще в першому таймі, а в другій половині гри Коркішко довів рахунок до розгромного. Господарів вистачило лише на гол престижу на останніх хвилинах.

Минай завдяки голу Олега Маїка на останніх хвилинах вибив з Кубка України Волинь та гратиме в 1/8 фіналу. Гості завершували гру вдев'ятьох.

Карпати другий рік поспіль припинили шлях в Кубку України в Петровому. Кривдником "зелено-білих" в серії пенальті став Інгулець. Основний та додатковий час завершився без голів, а в серії 11-метрових більш влучними були господарі – 7:6. Другий розіграш Кубка України поспіль Інгулець вибиває Карпати в серії пенальті.

Альянс мінімально здолав Балкани та вийшов до 1/8 фіналу. Єдиний гол в першому таймі забив Шарай. В заключному матчі дня Гірник-Спорт в екстра-таймі здолав Оболонь-Бровар.

Таким чином Гірник-Спорт, Інгулець, Олімпік, СК-Дніпро-1, Альянс, Минай, Миколаїв, Олександрія та Львів вийшли в 1/8 фіналу Кубка України. Там до них приєднаються Динамо, Шахтар, Зоря, Ворскла, Колос та Десна. Останній учасник 1/8 фіналу визначиться 2 жовтня – Рух зіграє з Маріуполем.