УКР РУС

Кубок ліги: Челсі завдяки хет-трику Хаверца знищив Барнслі, Ньюкасл познущався над Моркемом, Арсенал вибив Лестер

24 вересня 2020 Читать на русском

У середу, 23 вересня, відбулися чергові поєдинки 1/16 фіналу Кубка англійської ліги. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Кубок англійської ліги, 1/16 фіналу

Міллуолл – Бернлі – 0:2

Голи: Браунхілл, 45, Видра, 90+3

Престон – Брайтон – 0:2

Голи: Джаханбахш, 57, Мак Аллістер, 75

Сток Сіті – Гіллінгем – 1:0

Гол: Кемпбелл, 37

Фулхем – Шеффілд Венсдей – 2:0

Голи: Камара, 9, Рід, 32

Лестер – Арсенал – 0:2

Голи: Фукс, 75 (аг.), Нкетія, 90

Моркем – Ньюкасл – 0:6

Голи: Жоелітон, 5, 31, Альмірон, 20, Мерфі, 27, Айден, 45+2, Ласселс, 51

Вилучення: Діагурага, 33 (Моркем, червона картка)

Флітвуд – Евертон – 2:5

Голи: Даффі, 48, Кемпс, 58 – Рішарлісон, 22, 34, Івобі, 49, Бернард, 73, Кін, 90+4

Челсі – Барнслі – 6:0

Голи: Абрахам, 19, Хаверц, 28, 55, 65, Барклі, 49, Жиру, 83

Фантастика! Ярмоленко виграв для Вест Хема матч Кубка ліги: два тонкі асисти, дубль і космічна оцінка – відео

Представник Чемпіоншипа Міллуол на власному полі поступився Барнлі. Півзахисник "бордових" Джош Браунхілл на останній хвилині першої сорокап'ятихвилинки вивів гостей вперед, а вже у компенсований час Матей Видра зняв всі питання про переможця.

Футболісти Престона мужньо відбивались від Брайтона увесь перший тайм, але на більше їх не вистачило. Іранський форвард "чайок" Аліреза Джаханбахш відкрив рахунок по перерві, а фінальну крапку поставив Алексіс Мак Аллістер.

Сток Сіті, володіючи шаленою перевагою, на класі здолав єдиного представника Ліги 1 цього вечора Гіллінгем. Тайрес Кемпбелл наприкінці першого тайму забив єдиний гол у зустрічі.

Фулхем не мав проблем у поєдинку з Шеффілд Венсдей. Ще до перерви влучні постріли Абубакара Камара та Боббі Ріда визначили переможця матчу.

Після доволі рівного першого тайму з Арсеналом Лестер несподівано забив у свої ворота. "Лисиці" кинулись відігруватись, але оборона лондонців не дала збою, а на останній хвилині Едвард Нкетія вивів "канонірів" в 1/8 фіналу турніру.

Ньюкасл каменя на камені не залишив від представника Ліги 2 Моркема. Доля матчу була вирішена ще у першому таймі, коли "сороки" відвантажили у ворота суперника чотири сухих м'ячі. По перерві ще два влучних постріли остаточно добили господарів.

Флітвуд добряче попсував нерви уболівальникам Евертона. Команда Анчелотті пішла на перерву з комфортною перевагою у два голи, проте після відпочинку суперник завівся і зумів скоротити відставання до мінімум. "Ірискам" довелось добряче попотіти, аби довести матч до переможного кінця.

Челсі, після поразки від Ліверпуля у 2-му турі АПЛ, "відірвався" на Барнслі. Хет-трик зіркового новачка "синіх" Хаверца доповнили влучні постріли Абрахама, Барклі та Жиру.

Кубок ліги: Манчестер Юнайтед розгромив Лутон Таун, Тоттенхем не зіграв через коронавірус