УКР РУС

Кройф-молодший пішов зі збірної Еквадору – Хаві бачить його в штабі Барселони

24 липня 2020 Читать на русском

Національна команда Еквадору залишилася без головного тренера. Хорді Кройф пішов з посади, не провівши жодного матчу на чолі збірної.

Нідерландський фахівець покинув "Триколор", повідомляє офіційний сайт Еквадорської федерації футболу.

Даліч продовжив контракт зі збірною Хорватії

Кройф-молодший пішов після 6-ти місяців перебування на посаді. Через пандемію коронавірусу збірна так і не провела жодного матчу під його керівництвом. Контракт розірвано за обопільною згодою, розмір компенсації теж узгоджений. Причина відходу Кройфа-молодшого наразі невідома. Раніше екс-хавбек іспанської Барселони Хаві назвав свій тренерський штаб у разі повернення на Камп Ноу, де знайшлося місце і 46-річному нідерландцю.

Хорді Кройф розпочав тренерську діяльність асистентом керманича мальтійської Валлетти, потім він працював спортивним директором АЕКа з Ларнаки, Маккабі Тель-Авів, а також очолював ізраїльський клуб і китайський Чунцін Ліфань.

За час ігрової кар'єри Кройф-молодший встиг пограти за Барселону, МЮ, Сельту, Алавес, Еспаньйол, Валлетту, а в 2006-2008 рр. захищав кольори донецького Металурга.

"Мене хотіли продати в "Реал", але це клуб, близький до фашистського режиму Франко". Безсмертні правила життя Йохана Кройфа