УКР РУС

Кроос став на захист Європейської Суперліги – залізні аргументи від лідера Реала

17 лютого 2023 Читать на русском

Півзахисник Реала Тоні Кроос поділився своїми думками щодо нового турніру.

Нещодавно творці Суперліги оголосили про своїх наміри відродити турнір у новому форматі. Півзахисник Тоні Кроос в своєму подкасті Einfach mal Luppen несподівано підтримав проєкт.

Тебас – про намір відродити Суперлігу: "Це вовк, який прикидається бабусею, щоб обдурити європейський футбол"

"Я думаю, що ми побачимо Суперлігу. Ідея змінилася і заслуговує на те, щоб її почули. Якщо уважно подивитись, ви побачите, що УЄФА аж ніяк не є добрим самаритянином для футбольних уболівальників, Ви також побачите, що Суперліга не має жодних намірів бути закритою, оскільки не буде постійних засновників. Це спортивне змагання, відкритий турнір, але ним керують клуби, а не УЄФА. Тому що ці клуби вважають, що їм для цього не потрібен УЄФА. Я думаю, що проєкт заслуговує хоча б на шанс.

Ми вже говорили про втрату пристрасті до футболу, я думаю, що Суперліга має можливість змінити цю ситуацію. Нам потрібно більше ентузіазму та емоцій, які ми зможемо побачити. Тому що зрештою, подивимося правді в очі, багато людей завжди кажуть: "Хто хоче бачити Реал Мадрид проти Манчестер Сіті щотижня?" Але ви втомилися знову і знову спостерігати за Федерером проти Надаля? Мені це не набридло. Це моя думка", – розповів півзахисник "вершкових".

Нагадаємо, що всі клуби АПЛ висловилися проти Суперліги. Президент Ла Ліги продовжує боротися проти створення турніру і неодноразово критикував саму ідею.

Лунін взяв Клубний ЧС для України – Реал здолав Аль-Хіляль у фіналі, але Андрій пропустив тричі в день народження