УКР РУС

Кривцов відзначив різницю у роботі з Луческу, Фонсекою та Каштру

28 січня 2021 Читать на русском

Захисник Шахтаря Сергій Кривцов розповів про роботу під керівництвом Мірчі Луческу, Паулу Фонсеки та Луїша Каштру.

"Луческу робив більше ставку на фізичні кондиції команди. В тактичному плані два тренери з Португалії – Фонсека і Каштру – люблять зонну оборону, а Луческу любив грати один в один.

Аталанта планує підписати Коваленка до кінця січня, – Ді Марціо

Фонсека багато розповів мені як центральному захиснику. Навіть ті моменти, як правильно ставити корпус щодо м'яча, як правильно відкриватися, розмовляв зі Степаненком. Так, я багато чому навчився у португальських фахівців. Це нібито дрібниці, але вони дають тобі ці частки секунди, які в грі дуже важливі.

Я пройшов перший збір з Фонсекою в той час, як основні гравці – Ракицький і Кучер – були задіяні в збірній. Можливо, Паулу побачив щось в мені і почав довіряти. Хоча при Фонсеці в перший рік я теж не особливо грав. Це вже в другий сезон я своєю грою заслужив цю довіру", – зазначив Кривцов у коментарі YouTube-каналу Шахтаря.

Нагадаємо, Сергій приєднався до "гірників" у 2010 році та встиг потренуватись під керівництвом трьох наставників. У нинішньому сезоні Кривцов провів лише 6 матчів у складі Шахтаря, записавши до свого активу 1 гол.

Шахтар – Сілекс: вдале завершення збору, розкішні голи українців, мовчанка форвардів і збереження головної проблеми