УКР РУС

Кривцов розповів про зміни у тренуваннях збірної України напередодні Ліги націй

1 вересня 2020 Читать на русском

Захисник Шахтаря та збірної України Сергій Кривцов поділився думками щодо підготовки національної команди до Ліги націй.

"Усе відмінно, настрій гарний. Через карантин і перенесення чемпіонату Європи давно не збиралися разом, скучили й за хлопцями, й за тренерським штабом. Як завжди, атмосфера на найвищому рівні, працюємо в доброму гуморі.

"У збірній України тренування важчі, ніж у Шахтарі": Пятов оцінив підготовку команди до Ліги націй

Тактичні заняття морально важче даються. Була тривала перерва в іграх збірної, плюс у команді багато новачків, які повинні теж розуміти стратегію й тактику штабу Андрія Шевченка. Та й нам корисно освіжити в пам’яті вимоги, що тут ставлять.

Справді, був насичений період і гравці Шахтаря в тонусі. З іншого боку, протягом короткого часу провели багато матчів топового рівня й, можливо, перебуваємо не в стовідсотковій готовності. Однак для цього є тренерський штаб, який аналізує інформацію, обробляє показники датчиків. І за рухом футболістів розуміє, що краще: відпочити або, навпаки, попрацювати фізично.

З приходом Андреа Адзаліна у нас змінилася розминка. У тренажерному залі додались вправи на мобілізацію. Андреа попрацював у топ-турнірах з гарними тренерами. Гадаю, це величезне підсилення для нашої збірної", – сказав Кривцов у коментарі Shakhtar News.

Нагадаємо, поєдинок Ліги націй Україна – Швейцарія відбудеться 3 вересня у Львові, початок о 21:45.

Українці підірвали ЛЧ: "Ребров лякає" роботою, Мілевський зі слідом Лукашенка виграє завдяки унікальному пограбуванню