УКР РУС

Креспо знайшов головного винуватця зірваного трансферу Мессі з Барселони

12 вересня 2020 Читать на русском

Колишній форвард Мілана, Челсі та збірної Аргентини Ернан Креспо поділився думками щодо скандалу між Барселоною та Ліонелем Мессі.

"Проблема тут – при всій повазі до Хорхе Мессі – в тому, що в подібних ситуаціях вам потрібен професіонал поруч. Спілкуватися з агентом, тобто з професіоналом, не те ж, що говорити з батьком. Агент не збирається брати до уваги сімейні та інші проблеми. У цих випадках потрібен профі.

Грізманн зізнався, що мав однакові проблеми з Мессі та Мбаппе

Все, про що я говорю, починалося раніше. Існують питання, які варто було вирішувати до того моменту, як Лео дійшов до межі, а не зараз. Не хочу применшувати заслуг Хорхе Мессі, але проблеми варто було вирішувати раніше.

Я не знаю, скільки разів він сідав обговорювати суперечливий контракт. Продовжити Лео в Барселоні просто, багато досвіду не потрібно. Проблема, коли починається подібне до того, що ми бачили", – поділився Креспо у коментарі TyC Sports.

Нагадаємо, форвард побив горщики з керівництвом Барси через своє бажання покинути клуб. Скандал завершився заявою Мессі про рішення залишитись у Барселоні ще на сезон.

"Вся моя сім'я заплакала": перше інтерв'ю Мессі після скандального рішення – аргентинець знищив керівництво Барси