УКР РУС

Кравець курйозним асистом долучився до перемоги – українець став гравцем матчу в Іспанії

19 грудня 2021 Читать на русском

Хіхонський Спортінг не зазнав проблем у матчі 21-го туру Сегунди проти Ібіци, а Василь Кравець відзначився результативною передачею.

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 21-й тур. Сегунда.

Ібіца – Спортінг Хіхон – 0:2

Голи: А. Гарсія, 14, Джурджевіч, 46

Хіхонці вийшли вперед на 14 хвилині, а Василь Кравець став співавтором забитого гола. Після розіграшу кутового українець заблокував удар суперника, а м'яч відскочив до Айтора Гарсії, який зі своєї половини вибіг на побачення з воротарем і впевнено його реалізував.

Безус віддав два чудові асисти – відеоогляд переможного матчу Гента

Одразу по перерві Джорджевіч отримав передачу зі своєї половини та класно пробив у дальній верхній кут, поставивши крапку в зустрічі.

SofaScore (8,3) та FotMob (8,5) визнали захисника, якого викликали до лав національної збірної України, гравцем матчу. Кравець опинився серед лідерів відразу за кількома показниками (4 виноси, 3 заблоковані удари, 4 перехоплення та 7 відновлень володіння м'ячем). Єдиний мінус – найгірший у Спортінгу і другий у матчі за кількістю втрат (20).

Інший українець з Хіхона провів на полі лише 8 хвилин. Мілованов вийшов на 88-й, 6 разів контактував з м'ячем, одного разу підчистив за партнерами, але встиг припуститися відразу двох втрат.

Відтак Спортінг набрав 27 пунктів та розташувався на 10 місці, Ібіца з 25 очками залишилась шістнадцятою.

Аталанта – Рома: Маліновський знову найкращий, кінець казки Бергамо і ефектний майстер-клас від Моурінью для Шевченка