УКР РУС

Красніков: Стежили за Хамесом, близький був Фалькао, розмовляли щодо Пасторе і Лаутаро

28 лютого 2021 Читать на русском

Колишній спортивний директор Металіста Євген Красніков пригадав, які відомі футболісти могли опинитися у харківському клубі – комусь пропонували трансфер, а когось до останнього тримали "на олівці".

"Хамес Родрігес грав лівого півзахисника у Банфілді з Хонатаном Майданою. За нього аргентинці тоді попросили сім мільйонів, але у нас не було таких грошей.

Коноплянка міг опинитися у Металісті – Красніков озвучив суму, яку Ярославський пропонував Коломойському за гравця

Близьким був Радамель Фалькао, але він однозначно сказав, що не поїде ні в Росію, ні в Україну.

Перед початком чемпіонату припускали, спілкувалися, де і які клуби. За Уракан тоді грав Хав'єр Пасторе. Всі думали, що вони вилетять з чемпіонату Аргентини, а вони навпаки пішли на чемпіонство, а Пасторе їх тягнув. Ми розмовляли, але після цього теж було без шансів. За ним вже вишикувалась черга і він перейшов у Палермо.

Лаутаро Мартінес. Коли він тільки-но з'явився, мені говорили, що він новий Батістута. Наступного дня вже сказали, що Інтер готовий віддати за нього 20-30 мільйонів.

Ярославський завжди говорить, що не треба купувати полуницю на вході, де вона красива, велика, червона і найдорожча. Радив йти вздовж, в самий кінець, до бабусь – поколупатися у них і знайти найсмачнішу", – сказав Красніков у коментарі ПРОФУТБОЛ Digital.

Зінченко – рекордсмен Манчестер Сіті у грі з Вест Хемом: нова роль та порівняння з гравцями Барселони і Баварії