УКР РУС

"Кращого жереба для Шахтаря придумати було складно": Маркевич оцінив шанси "гірників" на прохід Роми

27 лютого 2021 Читать на русском

Глава Комітету національних збірних УАФ Mирон Mаркевич поділився очікуваннями від протистояння двох португальських тренерів.

"Кращого жереба для Шахтаря придумати було складно. В першу чергу це буде тренерська дуель. І не тільки тому, що зустрінуться два португальських наставники. Для Паулу Фонсеки, напевно, буде принципово обіграти свою колишню команду. А для "гірників" – довести тренеру, що зараз вони стали сильнішими, ніж були кілька років тому.

Маркевич: Сподіваюся, що Динамо спростує прогнози та пройде Вільяреал

Втім, у чемпіонаті римляни ведуть відчайдушну боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів, і як Рома поставиться до протистояння з Шахтарем, поки сказати складно.

У цій парі я б не виділяв фаворита, а шанси супротивників розцінив би як 50 на 50. Добре, що перший матч "гірники" проведуть на чужому полі. На той час, сподіваюся, в Україні поля будуть в хорошому стані, що дуже важливо для Шахтаря, оскільки зараз команда Луїша Каштру не вражає", – сказав Маркевич у коментарі виданню РБ.

Нагадаємо, Шахтар за сумою двох матчів здолав Маккабі Тель-Авів і пробився в 1/8 фіналу Ліги Європи, де зустрінеться з італійською Ромою. Перший поєдинок "гірники" проведуть 11 березня на виїзді, матч-відповідь – за тиждень у Києві.

"У Шахтаря більше шансів на фінал, ніж у Динамо": Федецький – про жереб ЛЄ, настанову киянам і "лихоманку" Фонсеки