УКР РУС

"Краще дайте йому спокій": Поворознюк став на захист Мілевського після хвилі хейту

17 вересня 2023 Читать на русском

Відомий футбольний блогер Дмитро Поворознюк закликав відчепитись від Артема Мілевського, який після завершення футбольної кар'єри трохи запустив свою фізичну форму.

"Що з Мілевським? На останніх відео та фото Міля не в найкращому стані. Історія Мілевського дає відповідь на питання: що головніше в житті – талант чи робота над собою?

Мілевський влаштував собі заробітки у соцмережах – апетити вражають

У цьому житті Мілевському природа дала багато. В 18 років він вже був суперталантом, красенем і у центрі уваги. Міля став "зіркою" з величезною зарплатою, з неймовірною популярністю, міг відкривати багато дверей, ставав героєм шоу, вечірок і завжди жив так, як хотів. Його природнього таланту в футболі було достатньо, щоб не працювати над собою, не режимити – він жив яскраво і насолоджувався життям. Серед сотень дівчат Мілевський не зустрів жінку для сім'ї, не став батьком і не став відповідальним. Поруч не було батьків чи людей, які могли вплинути. Ми сміялися з Ігоря Суркіса, який відправляв охоронців шукати Мілю по Києву – але може в цьому щось було?

На піку кар'єри його заробітки були 200+ тисяч доларів на місяць. Але Міля так і не зміг забезпечити своє майбутнє, купити нерухомість, зробити інвестиції. Він робив все, що хотів і ніколи про це не шкодував. Його широка душа пригощала всіх, хотіла найдорожчий алкоголь, найкрасивіших жінок, найгламурніші місця, найкрутіші авто. Так тривало 15-ть років...

Після Динамо заробітки впали в 10 разів, потім у 100 разів і зараз Артем залишився сам у світі, де всі метелики полетіли, коли світло згасло. Але замість критики, образ і сарказму на його адресу – краще дати йому спокій.

Мілевський має варіанти. Він може бути медіа-експертом, може стати асистентом тренера в одному з клубів, може стати тренером з індивідуальної підготовки, або стати, наприклад, барістою і робити щодня свою роботу. Щодня, відповідально, професійно. Можна проводити паралелі з суперталантами свого покоління Гаскойном та Бестом, які мали проблеми з алкоголем та депресіями – вони не змогли знайти себе у світі без фанфар і всесвітньої любові. Але Мілевський сам обрав цей шлях. Це його вибір. У житті одного таланту недостатньо.

У Східній філософії є вираз: "Неможливо напоїти коня, якщо він цього не хоче". Неможливо змінити людину, якщо вона цього не прагне. Для мене Мілевський завжди буде легендарним футболістом. Талантом. Вільним художником на полі і в житті", – написав Поворознюк на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Топ-5 українських футболістів, на кар'єру яких вплинув алкоголь