УКР РУС

"Краще б я голодував усе життя, ніж це горе": Марадона-молодший не збирається вести брудну війну за спадок батька

7 грудня 2020 Читать на русском

Дієго Марадона-молодший з болем прокоментував боротьбу, яка розгорнулася за спадок знаменитого батька після смерті.

"Спадщина – це остання з моїх думок зараз. Краще б я голодував усе життя, ніж це горе. Ми всі, його діти, були зібрані навколо батька. Сьогодні ситуація настільки заплутана, що я не можу дозволити собі говорити зайве. Крім того, триває розслідування.

Марадона витрачав 100 тисяч євро на місяць – від нього залежали десятки сімей

У Аргентині виходить багато помилкових версій про його родину. Я поважаю певний вид боротьби за свої права, але ви повинні робити це по-людськи. Коли ви виходите на кладовище зі своїм адвокатом та пресою, щоб попросити ексгумацію тіла через 48 годин після смерті людини – це відстій. Я цього не приймаю. Я поважаю людей, які діють за правильними процедурами. Я завжди говорив, що якщо вони є моїми братами, то всіх їх приймуть з розпростертими обіймами. Але ви не можете вести війну, бо мого батька вже немає. Він не може захистити своє ім'я", – наводить слова Марадони-молодшого Football Italia.

Нагадаємо, Дієго Марадона помер 25 листопада після серцевого нападу. Йому було 60 років. Знаменитого футболіста поховали неподалік Буенос-Айреса поруч з його батьками.

"Хто під десятим номером? Бог": безсмертні правила життя Дієго Марадони