УКР РУС

"Кожен матч ЛЧ – це як фінал, але завтрашній – особливий": Тете назвав головне завдання "гірників" у битві з Реалом

30 листопада 2020 Читать на русском

Вінгер Шахтаря Тете поділився очікуваннями від матчу групового раунду Ліги чемпіонів проти "вершкових".

"На перших порах дуже старався, багато працював, слухав підказки тренерів. Мені казали, що я почну з часом грати. Так і сталося. Я дочекався свого шансу і тепер граю в основі. Відчуваю підтримку наставника. Намагаюся на повну викладатися в кожному матчі. І так, сподіваюся, що колись стану лідером Шахтаря.

Шахтар – Реал: захисник "вершкових" виділив головну небезпеку "гірників" та назвав рецепт успіху в битві з українцями

Нічого не змінилося в підготовці до Реала в порівнянні з першим матчем. Ми чудово знаємо, наскільки сильна це команда, але в нас також є хороші гравців, які готові перемагати. Завтра вийдемо на поле та постараємося зробити все можливе для перемоги.

У Мадриді ми дуже добре стартували. Містер показав стратегію, яка працювала. Ми не закривалися, грали сміливо, контролювали м’яч, не боялися суперника. А коли потрібно було жертвувати собою – жертвували, "пахали". Завтра будемо грати з такою ж самовіддачею.

Попереду дуже важливий матч. Кожен матч Ліги чемпіонів – це як фінал, але завтрашній – особливий. На кону вихід у плей-офф. Ми будемо грати тільки на перемогу. Постараємося домінувати, грати у свій футбол, з м’ячем. Коли щось не виходить – завжди винен тренер, але ми також повинні відчувати відповідальність і працювати на максимумі", – сказав Тете під час передматчевої прес-конференції.

Нагадаємо, матч 5-го туру Ліги чемпіонів між донецьким і мадридським клубами відбудеться вже завтра, 1 грудня, у Києві. Початок зустрічі о 19:55. Перший поєдинок цих команд у столиці Іспанії завершився перемогою підопічних Луїша Каштру 3:2.

Реал програв Алавесу: баски дають урок Шахтарю перед матчем ЛЧ, екс-карпатівець став найкращим, а судді вбивають Мадрид