УКР РУС

Ковалець: Збірна України має всі підстави претендувати на перше місце у групі

11 червня 2019 Читать на русском

Екс-тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець прокоментував перемогу "жовто-синіх" над Люксембургом (1:0) та оцінив перспективи команди у групі.

"Збірна України забила шість м'ячів у спарених матчах і жодного не пропустила. Це говорить про те, що командні дії були на хорошому рівні. Після такої феєричної перемоги над сербами, було непросто відновити емоції.

Збірна України продемонструвала найкращий старт за 20 років у рамках кваліфікацій чемпіонатів Європи та світу

У матчі з Люксембургом "жовто-сині" забили важливий швидкий гол, і якби незабаром це зробили Степаненко і Зінченко, то було б простіше довести цей матч до перемоги.

Похвалу після матчу з Люксембургом (1:0) заслуговує весь колектив, але окремо я б виділив Андрія Пятова, який відмінно діяв на виходах, коли у гостей пішли стандарти після перерви. А своїми сейвами кіпер зняв нервозність з партнерів по команді.

У нинішньому відборі збірна України проводить свої матчі на хорошому ігровому рівні, при цьому, добиваючись результату. Тому вважаю, що у команди Андрія Шевченка є всі підстави претендувати на підсумкову перемогу в групі", – сказав Ковалець в інтерв'ю Команда№1.

Україна – Люксембург: без недооцінки, але з подарунком арбітра, топ-матч Коно, комфортне лідерство після важкої гри