УКР РУС

Коваленко зізнався, чому не зумів одразу закріпитись в Аталанті

2 вересня 2021 Читать на русском

Український півзахисник Віктор Коваленко відповів на запитання під час презентації новачків Спеції.

"В Італії, у порівнянні з чемпіонатом України, кожна гра – битва. Тутешній досвід багато мені дасть. Я завжди грав вісімку або десятку у півзахисті. Якщо тренер побачить мене в іншій ролі – я готовий. Почуваюсь зараз добре. У мене були проблеми з фізичною формою, коли я тільки приїхав до Італії. Відрізняється тренувальний процес в Україні і тут. Зараз я в повному порядку і готовий допомогти команді.

"Маліновський страждав не від грижі", – брат лідера збірної України назвав причини млявої гри Руслана на Євро-2020

Тьягу Мотта? Ми грали один проти одного у Лізі чемпіонів. Як тренер він хоче грати в пас, щоб команда грала першим номером на полі. Через певний час ми будемо грати так, як він хоче.

Одна людина в полі не воїн. Коли команда разом – приходить і результат. Звичайно, повинна бути людина, яка може розвеселити команду в роздягальні, але на футбольному полі повинна бути лише команда. Багато нових гравців, нам потрібно ще трохи зігратися. Всі гравці кваліфіковані. Через певний час не буде ніяких проблем", – цитує Віктора офіційний сайт Спеції.

Нагадаємо, взимку Аталанта придбала Коваленка у Шахтаря за 700 тисяч євро та перед новим сезоном Серії А віддала українця в оренду Спеції.

Трансферний дедлайн, літо-2021: Грізманн повернувся в Атлетіко, Жерсон покинув Динамо – як це було