УКР РУС

Коуч Селтіка розкрив ціль на гру з Шахтарем та особливість "гірників"

24 жовтня 2022 Читать на русском

Головний тренер Селтіка Ангелос Постекоглу поспілкувався з пресою перед домашнім поєдинком 5-го туру Ліги чемпіонів проти Шахтаря.

"Якщо говорити про продовження виступів у Європі, то це повинна бути гра на перемогу. Наша амбіція – зробити це та зберегти надії. Вважаю, що якщо ти продовжуєш грати в той футбол, який ми хочемо, і створювати моменти, то отримаєш свою винагороду.

Селтік – Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Ми повинні грати так само, особливо вдома, і якщо ми створюємо стільки ж моментів, то річ у тім, щоб їх реалізовувати. На цьому рівні все набагато складніше, тут кращі захисники і воротарі, і здається, що стійки товстіші, тому що ми продовжуємо в них влучати!

Нам доведеться бути на висоті проти суперника, який відібрав очки у всіх команд в цьому змаганні, і я впевнений, що якщо ми продовжимо створювати гольові моменти, то ми їх реалізуємо.

Що стосується завтрашнього дня, то з Давідом Тернбуллом усе гаразд, Карл Старфельт повернувся до тренувань, але для участі в грі ще зарано. Жота пройшов останню реабілітацію і буде готовий до вихідних", – цитує Постекоглу сайт Селтіка.

Зустріч із Шахтарем відбудеться завтра, 25 жовтня, у Глазго. Після чотирьох турів донеччани розташувались на третьому місці групи F з 5 пунктами. Селтік йде останнім з одним очком, тож якщо програє, втратить усі шанси на євровесну.

"Ракети, дрони. Який, блін, футбол?": емоційне інтерв'ю Данила Сікана – сльози, українська мова та Ліга чемпіонів