УКР РУС

Корнієнко – про 0:5 від Реала: Нічого страшного не сталося

24 жовтня 2021 Читать на русском

Захисник "гірників" Віктор Корнієнко не робить трагедії від розгромної поразки у Лізі чемпіонів.

"Ви всі розумієте, що таке Реал, яка це команда. Будь-хто може програти Реалу, Барселоні. Нічого страшного не сталося. Головне, правильно зробити висновки і рухатися далі. А так особливо нічого не сталося, у нас попереду ще є матчі, в яких ми можемо виправитися.

Ворскла – Шахтар: Де Дзербі розповів про стан Степаненка, страх за Педрінью та неправильну поведінку арбітра

Щодо конкуренції після приходу нового тренера... Кожен футболіст розуміє, що футбол передбачає конкуренцію. Коли є конкуренція, то всі ростуть. Містер молодець у тому, що дає грати всім. У нього немає футболістів, які взагалі не грають. Ігровий час отримують всі, а хто краще себе показує і заслуговує, той грає більше.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Żubrówka – відкрий легенду! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Потрібен час ще, щоб була якась стабільність. Тренер не може прийти і відразу добитися того, чого він хоче. А загалом за цей короткий період часу і так результат очевидний, видно малюнок, який хоче Містер", – сказав Корнієнко у коментарі каналу "Футбол".

Нагадаємо, у матчі з Реалом Корнієнко вийшов на поле на 74-й хвилині, замінивши Ісмаїлі.

Ворскла – Шахтар: лідер підвів безглуздим вилученням, Де Дзербі замінами перевернув гру, реабілітувавшись за провал в ЛЧ