УКР РУС

Конте жорстко присоромив Клоппа, який висміював стиль гри Тоттенхема

10 травня 2022 Читать на русском

Головний тренер Тоттенхема Антоніо Конте вважає скарги Юргена Клоппа недоречними. Ліверпуль не зміг обіграти "шпор" (1:1) і погіршив свої шанси на чемпіонство.

"Звичайно, якщо і була команда, яка заслуговувала на перемогу, то це був Тоттенхем, а не Ліверпуль. У цій грі, я думаю, Клопп зрозумів, що він набрав одне очко, а не втратив два пункти.

"Не потрібно поводитися так, ніби ми на похороні", – Клопп розніс Тоттенхем за примітивний футбол проти Ліверпуля

Юрген – розумна людина, дуже розумна. Водночас для нас, для топ-тренерів, важливо бути зосередженим на своїй команді, а не на суперниках. Зосередитись на своїх опонентах означає, що ви хочете знайти виправдання чи алібі, тому що це означає, що щось у вашій роботі було не так.

Для тренера непросто зберігати холоднокровність після гри. Усі багато разів бачили, як я був розчарований результатом, собою чи своїми гравцями. Я поважаю Юргена і знаю, що і він мене поважає. І це добрий шанс для нього та для мене зрозуміти, що під час гри ніколи не потрібно говорити про суперника", – сказав Конте.

Ліверпуль розписав нічию з Тоттенхемом, ризикуючи втратити шанси на золото АПЛ – Арсенал і Ман Сіті можуть піти у відрив