УКР РУС

Конте дискваліфікований на два матчі за конфлікт з арбітром

26 січня 2021 Читать на русском

Наставник "нерадзуррі" Антоніо Конте отримав покарання за свою поведінку під час матчу з Удінезе.

Головний тренер міланського Інтера Антоніо Конте змушений відбути дискваліфікацію і сплатити чималий штраф за сутичку під час поєдинку Серії А.

"Скудетто і Ліга чемпіонів важливіші за Кубок Італії": Конте окреслив пріоритети Інтера напередодні дуелі з Міланом

У матчі 19-го туру чемпіонату Італії проти Удінезе (0:0) Конте був настільки незадоволений діями арбітра Фабіо Марески, що почав бурхливо виражати емоції. За це рефері показав фахівцю червону картку. Наставник Інтера не заспокоївся і вже у підтрибунному приміщенні між ними відбулась сутичка. Згідно звіту арбітра Конте "бурхливо висловлював протест, голосно вимовляючи образливі фрази на адресу судді, зокрема, після свого вилучення".

За інцидент дисциплінарний комітет Серії А оштрафував Конте на 20 тисяч євро і відсторонив від управління командою на два матчі, повідомляє видання Football Italia. Також штрафом у 5 тисяч євро був покараний менеджер Інтера Габріеле Оріалі, який "продовжував висловлювати протест навіть після попередження, а потім голосно викрикував образливі вислови на адресу судді, підбігши до нього в центрі поля".

Нагадаємо, Інтер після 19-ти турів посідає у турнірній таблиці чемпіонату Італії другу сходинку, набравши 41 очко. Вже сьогодні, 26 січня, підопічні Конте в рамках чвертьфіналу Кубка Італії зустрінуться з лідером Серії А Міланом. Поєдинок розпочнеться о 21:45.

Дербі Мілана під кубковим соусом, важкий дебют наступника Лемпарда та нова дуель Моурінью і Клоппа: топ-5 матчів мідвіку