УКР РУС

"Коноплянка навряд чи вже буде прогресувати": екс-тренер збірної України вважає Євгена найслабшим у команді

6 вересня 2020 Читать на русском

Колишній керманич "синьо-жовтих" Йожеф Сабо відзначив гравців, які, на його думку, найкраще проявили себе у матчі першого туру Ліги націй проти Швейцарії.

"Мені сподобалась гра, хоча бували перепади і моменти, коли команда не могла вийти з-під пресингу. Думав, що нашій збірній буде простіше в цьому протистоянні. Петковіч заявляв, що вони всього провели два тренування, а наша збірна цілий тиждень тренувалась. Звісно, очікував, що наша команда переможе.

Іспанія – Україна: офіційна заявка "синьо-жовтих" на матч Ліги націй – Шевченко поставив на стабільність, але зміна є

Особливо сподобались Тимчик і Михайліченко. Вони виросли в мене на очах. Одними із найкращих були в Зорі. Куди подіти Кендзьору тепер? Тимчик повинен грати в основі Динамо. Якщо буде сидіти на лаві запасних, то ніякого росту не буде.

Серед інших, звісно, Маліновський виріс, Зінченко підріс. Ярмоленко старався. Йому потрібно потрапляти в основу Вест Хема. Не сподобався Коноплянка. Навряд чи він вже буде прогресувати. Ігрової практики в Євгена у Шахтарі немає. Був найслабшим, практично, з усіх.

Що стосується матчу з Іспанією, то побачимо, який тактичний план обере Андрій Шевченко. Іспанія – сильна збірна, вони грають вдома. але наша збірна теж непроста. Легко її не обіграєш. Більше того, в нас не лише сильна основа із 10 чи 11 гравців, але й лава запасних потужна. Правильно робить Андрій Шевченко, що бере на збори багато гравців і всіх переглядає", – цитує Сабо 1927.kiev.ua.

Зауважимо, що вже сьогодні, 6 вересня, збірна України зіграє другий поєдинок у Лізі націй. Поєдинок Іспанія – Україна стартує о 21:45 за київським часом.

"Ця команда має велику проблему": чого бояться іспанці перед матчем з Україною – несподіваний прогноз і роль Шевченка