УКР РУС

Конкурент Зінченка розхвалив українця за гру в Арсеналі: "Я тренувався з одним із найкращих у світі"

15 лютого 00:09 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Захисник Реал Сосьєдада Кіран Тірні прокоментував гру Олександра Зінченка в Арсеналі.

"Одна з головних особливостей Арсеналу полягає в тому, що лівий захисник там – один із тих, хто найбільше грає в центрі. Зінченко – один із їхніх основних творців, він радше грає на позиції "шістки".

Зірки Арсенала анонсували благодійний матч на користь батальйону "Айдар"

Спочатку мені це було незвично. Я ніколи не грав на позиції центрального півзахисника, навіть у дитинстві. Я завжди грав високо і на фланзі, так, як передбачає більш звична роль лівого захисника, знайома мені все моє життя. Намагався освоїти нову роль в Арсеналі. Видно, що вона добре працює, з цим важко сперечатися. Я намагався щосили, вчився, намагався працювати так на тренуваннях і під час матчів. Можливо, одного разу мені буде комфортно грати таким чином.

Я тренувався з одним із найкращих у світі – з Олександром Зінченком. Для нього це природно, легко йому дається. Для мене ж зараз більш природна вертикальна гра на фланзі", – розповів захисник в інтерв'ю The Guardian.

Нагадаємо, що Кіран Тірні був конкурентом Зінченка в Арсеналі. Шотландець влітку 2023 року приєднався на правах оренди до Реал Сосьєдада.

Холанд дублем прибив Евертон – Миколенко ефектно принизив зірку Ман Сіті, але став одним з найгірших