УКР РУС

Конкурент Зінченка не повернеться в Арсенал – гравець пояснив, у чому АПЛ гірша за іспанську Ла Лігу

5 січня 16:31 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Захисник Арсенала Кіран Тірні, який цей сезон проводить у Реалі Сосьєдад, висловився про своє майбутнє.

"Люди вже запитували мене про дострокове повернення, але відповідь – ні. Я напевно залишусь тут у січні. Вболівальники Арсенала чудові, вони завжди мене дуже підтримували. За ті чотири роки, що я був там, я завжди буду вдячний уболівальникам. Не хочу говорити погано про АПЛ, тому що там чудова атмосфера, але в Іспанії вона справді приголомшлива. Якщо ви почуєте фанатів з Осасуни та Кадіса – вони не перестають співати весь матч. Тут чудово.

Травма Зінченка може змусити Арсенал екстрено повертати конкурента-невдаху

Я підписав контракт на один рік, я щасливий. Не можу сказати, що буде далі, але я насолоджуюся щодня. Перехід до Реала Сосьєдад на постійній основі не від мене залежить. Але це правда, що мені тут подобається. Щойно з'явилася можливість перейти, я був у цьому повністю переконаний. На 100 відсотків. Я знав, що без сім'ї мені буде важко, і я не зможу бути з друзями, але можу запевнити вас, що мені все дуже подобається. Я щасливий. Я не сумую за своїм домом", – цитує Тірні Noticias de Gipuzkoa.

Нагадаємо, минулого літа Арсенал відправив шотландця в оренду до Реала Сосьєдад, оскільки позиція лівого захисника була переповненою. Однак Юрр'єн Тімбер зазнав серйозної травми, а Токехіро Томіясо їде на Кубок Азії. Залишається Олександр Зінченко, в якого також не все добре зі здоров'ям. Тож не дивно, що в британських ЗМІ з'явилися чутки про дострокове повернення в Лондон Кірана Тірні.

Син столяра, побував на двох полюсах Землі та пробіг марафон у 64 – хто такий Джим Реткліфф, який прийшов у Ман Юнайтед