УКР РУС

"Колись VAR допоможе і Динамо": Миколенко – про останні секунди матчу з Бенфікою

18 вересня 2021 Читать на русском

Захисник "біло-синіх" Віталій Миколенко по-філософськи поставився до результату матчу з португальцями (0:0) у груповому раунді Ліги чемпіонів.

"Найскладнішим цей момент був для Колі Шапаренка, я так думаю. Так, всі вже думали, що забили на останніх секундах, і що перемогли. Там буквально залишалося 20 секунд. І підняли "поза грою"... Там був чистий офсайд, якщо дивитися по епізоду.

Скасований гол Шапаренка у відеоогляді матчу Динамо – Бенфіка

Так що я б не сказав, що вкрали перемогу. Колись і нам допоможе VAR. Зараз він нам не допоміг. Ми могли програти, могли і виграти.

Зарядись енергією футболу, переглядаючи улюблені матчі ЛЧ разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Я вважаю, що нічия – закономірний результат. Сказав Ромі Яремчуку після матчу, що вони відскочили, а він те ж саме сказав у відповідь мені. Можна сказати, що нічия закономірна, щоб ніхто не був ображений", – сказав Миколенко в інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz.

Нагадаємо, Динамо на власному полі розписало безгольову нічию з Бенфікою. Микола Шапаренко вже у доданий час забив, але арбітр після перегляду VAR скасував взяття воріт, зафіксувавши офсайд.

"Усі тренери, що тримають його, камікадзе": чому Миколенко більше винен, ніж Гармаш, і хто в Динамо – вже не футболіст