УКР РУС

Кочергін вказав на головну відмінність між гравцями Роми та Зорі

1 жовтня 2021 Читать на русском

Півзахисник луганців Владислав Кочергін оцінив шанси своєї команди у групі Ліги конференцій після розгромної поразки "вовкам" (0:3).

"У матчі з Ромою ми зіграли краще, аніж в Норвегії. Перший момент – відразу гол, вихід один на один. Не знаю, з чим це пов'язано. Якість гравців, напевно, у них хороша, висока. Вона дозволяє їм забивати відразу з першого моменту. У нас начебто є моменти, але останній пас, чогось не вистачає постійно.

"Бачиш, як Пеллегріні вправляється з м'ячем і розумієш, чому він грає в Ромі": Кабаєв оцінив рівень Зорі на тлі римлян

Чи дійсно між командами така велика різниця? Воно так здається. Просто римляни трохи швидше все роблять, з м'ячем швидше працюють. У цьому вся відмінність. Так само бігають, так само стрибають, просто все трохи швидше.

Зрештою, це хороша команда з хорошого чемпіонату. Проти них було складно грати. Рома взяла м'яч під контроль, пресингувала нас. Не давала вийти через короткий пас. Думаю, тому вони і створювали моменти. Ми втрачали м'ячі в центрі поля, вони на контратаках нас іноді ловили. Ми не опускаємо голову. Будемо далі працювати і прогресувати, щоб вийти на такий самий рівень.

Щодо наших шансів у групі... Шанси є, навіть коли їх немає. Дивимося вперед. Переглянемо матч, зробимо висновки і будемо рухатися далі", – сказав Кочергін у коментарі MEGOGO.

Нагадаємо, після двох турів команда Скрипника йде у Лізі конференцій без очок і посідає у турнірній таблиці групи С останню сходинку. Лідирує у квартеті Рома (6 очок), далі розташувались Буде-Глімт (4 пункти) і ЦСКА Софія (1 бал).

Зоря – Рома: історичний урок з АПЛ, позитив наперекір безнадії в матчі Ліги конференцій – Моурінью вдалося здивувати