УКР РУС

Кобін озвучив єдиний негативний момент для Миная на старті сезону

14 серпня 2021 Читать на русском

Головний тренер Миная Василь Кобін висловився про початок чемпіонату для його команди.

"Поки я бачу тільки один негативний момент. Минулої середи Минай проводив перенесений матч з Динамо, а вже в суботу нам доведеться зіграти з Зорею. Дуже мало часу на відновлення, а шлях з Києва до Запоріжжя, де Зоря проводить домашні поєдинки – не близький. Поки що ці перенесення поєдинків нас буквально переслідують, і це негативно позначається на підготовчому процесі.

Десна – СК Дніпро-1 і ще два матчі УПЛ. Анонс

Попри поразку в Києві, я залишився задоволений підопічними. На жаль, не обійшлося без двох-трьох прикрих помилок в обороні, а Динамо не та команда, яка їх прощає. Хоча щодо самовіддачі хлопців, їх бажанню продемонструвати свої найкращі якості, у мене претензій немає.

Давайте без конкретики про рівень підготовки Миная до нового сезону. Адже тривалий час не було відомо, в якій лізі виступатиме команда, і це позначилося передусім на селекційній роботі. Адже одна справа – еліта і зовсім інша – Перша ліга. Коли Олімпік відмовився від виступу в УПЛ, то довелося терміново піднімати планку і шукати якісніше поповнення. Тому, звичайно, ми ще не готові на всі 100 відсотків, тим більше, що на тренувальні збори у нас було менше часу", – цитує Кобіна Команда 1.

Коваленко дебютував за Спецію перемогою в Кубку Італії – багато старань у сирому футболі Мотти, помилки і низька оцінка