УКР РУС

"Клята повія": керівника лондонського клубу звільнили за нападки в бік колеги

26 вересня 2023 Читать на русском

Генеральний директор Вімблдона Денні Маклін втратив роботу через недотриманя норм професіональної етики.

Функціонер, який раніше працював у Тоттенхемі, Челсі, Вест Хемі, Фулхемі та інших клубах, у Вімблдоні не протримався навіть рік. Денні Маклін не зміг налагодити співпрацю з керівницею фан-служби та продажу квитків Ребекки Маркхем, регулярно принижуючи колегу.

Рубіалес через скандальний поцілунок зазнав фінансового краху – доводиться продавати елітну нерухомість

Поведінка Макліна зацікавила службу безпики Вімблдона. У кабінеті керівника встановили апарат для прослуховування, який і записав образливі репліки. "Ніколи не хотів когось убити, але я хотів би вбити її. Проклята с*ка! Я б хотів викинути її з клятого вікна... Я хочу її вбити... Я ненавиджу її... Клята повія", – кричав функціонер. Вімблдон відреагував, негайно звільнивши свого генерального директора.

"Ми прагнемо бути відповідальним, інклюзивним і сучасним клубом, який належить уболівальникам (75% акцій Вімблдона належать уболівальникам). Ми дуже серйозно ставимося до свого зобов’язання діяти правильно та подавати приклад. Наш обов'язок піклуватися про співробітників і вболівальників.

Секс-скандал у Реалі набирає обертів: ЗМІ розкрив імена футболістів, у справі з'явилася друга постраждала

Така поведінка не припустима. Як тільки нам стає відомо про проблему, ми діємо належним чином відповідно до наших обов’язків і цінностей, щоб швидко її вирішити. З юридичних причин ми не можемо сказати більше", – йдеться у заяві прес-служби Вімблдона.