УКР РУС

Клуби-бунтарі можуть карати грошовим або очковим штрафом – журналіст розкрив розміри покарання

24 серпня 2022 Читать на русском

Журналіст Михайло Співаковський розповів, як можуть карати клуби, які відмовлятимуться від трансляцій на Setanta Sports, яка стала офіційним транслятором матчів УПЛ.

"Якщо клуби вирішать подати в КДК УАФ скаргу, то представники КДК зберуться і будуть вирішувати: 1-й крок – 250 тисяч гривень умовного штафу, 2-й матч –250 тисяч реального штрафу, 3-й матч – 500 тисяч та мінус 3 очки умовно, 4-й матч – мінус 500 тисяч та 3 очки по факту.

Рух не пустив представників Setanta на матч із Металістом – другий ігнор транслятора впродовж туру

Натомість кожен наступний матч після 4-го – 500 тисяч і мінус 3 пункти. Мені просто цікаво: що буде далі, хто буде наступним і як це буде вирішуватися…", – поділився Співаковський у програмі ТаТоТаке.

Нагадаємо, що старт сезону УПЛ ознаменувався скандалами навколо трансляцій матчів. Setanta Sports стала офіційним транслятором, проте чотири клуби (Рух, Динамо, СК-Дніпро-1, Зоря) відмовились від трансляцій поєдинків на цьому каналі. Вже двічі знімальну групу телеканалу не пускали на стадіон, де проходив матч чемпіонату України. Натомість, трансляції в YouTube не від Setanta вже неодноразово блокували.

"Будь-які дії проти телепулу будуть переслідуватись": Setanta Sports зробила заяву щодо незаконних трансляцій УПЛ