УКР РУС

Клуб АПЛ з українцем у складі подав апеляцію на друге зняття очок

15 квітня 19:38 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Евертон подав офіційну апеляцію на відрахування очок за порушення фінансових правил Прем'єр-ліги.

Завдяки апеляції Евертону вдалося пом'якшити своє перше покарання з десяти до шести штрафних очок за перевищення встановленого ліміту збитків упродовж трирічного періоду, що закінчується сезоном 2021/22. Коли Евертон відзвітував за сезон 2022/23, Прем'єр-Ліга висунула нові звинувачення, а незалежна комісія постановила зняти з мерсисайдського клубу ще два очки.

Евертон офіційно отримав другий очковий штраф у сезоні – команда Миколенка знову наблизилася до зони вильоту

У понеділок, 15 квітня, мерсисайдський клуб вирішив оскаржити зняття цих двох очок. Процес розгляду апеляції має бути завершено до 24 травня, через п'ять днів після завершення сезону Прем'єр-Ліги. Про це інформує ВВС.

Наразі команда Шона Дайча посідає 16-те місце в таблиці, перебуваючи у двох очках над зоною вильоту. Нагадаємо, що в складі ліверпульської команди виступає український захисник Віталій Миколенко.

Українці підірвали АПЛ: Зінченко розпалив полеміку, Ярмолюк став між партнерами, а Мудрику таке навіть не снилося

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ