УКР РУС

Клуб АПЛ роздратований суддівством у матчі з Миколенком – арбітра звинувачують в упередженостіlight

21 квітня 19:43 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Ноттінгем Форест обурений діями арбітрів у матчі з Евертоном у 34 турі чемпіонату Англії.

У матчі 34-го туру АПЛ "червоно-білі" поступилися з рахунком 0:2 "ірискам". Зустріч обслуговувала суддівська бригада на чолі з Ентоні Тейлором. Після матчу Ноттінгем Форест висловив своє незадоволення рішеннями арбітрів матчу.

Евертон переміг Ноттінгем – "іриски" відірвались від зони вильоту, Миколенко провів топ-матч і долучився до двох голів

"Три вкрай невдалих рішення – три непризначених пенальті, з якими ми просто не можемо миритися.

Перед грою ми попереджали PGMOL (організація, що відповідає за суддівство в англійському футболі) про те, що арбітр VAR вболіває за Лутон, але його не замінили. Наше терпіння випробовували неодноразово. Тепер Ноттінгем Форест розгляне можливі заходи", – написала прес-служба клубу.

За чотири тури до кінця АПЛ Ноттінгем Форест перебуває на 17-му місці в таблиці з 26 балами й випереджає зону вильоту на один пункт. Лутон розташувався на 18-й сходинці з 25 очками.

Ман Сіті вирвав перемогу над Челсі після появи Мудрика – "сині" вилетіли з Кубка Англії, віддавши фінал в'ялому опоненту

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ