УКР РУС

Клопп звернувся до найсильнішого гравця планети – епічне відео

14 липня 2020 Читать на русском

Уіком Уондерерс піднявся у Чемпіоншип вперше за свою 133-річну історію. Героєм шаленого святкування став найсильніший гравець планети Адебайо Акінфенва.

Скромний британський клуб несамовито веселився на легендарному Вемблі після вирішальної перемоги над Оксфордом за вихід у Чемпіоншип (2:1). Шампанське лилося рікою, футболісти співали і танцювали, а кремезний Акінфенва отримав несподіваний дзвінок у WhatsApp. Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп вирішив особисто привітати 38-річного форварда.

"Тобі пощастило, що ти не зіграєш проти мене", – Акінфенва записав звернення до Рамоса

На вірусному відео, яке полонило мережу, Клопп пояснює, що бачив гру, але пропустив післяматчеве інтерв'ю. "Я сподіваюся, що ви відсвяткуєте належним чином попри ці дивні часи", – говорить німецький фахівець, поки Адебайо не знаходить собі місця та хизується перед власними партнерами.

Цікаво, що найгабаритніший гравець світу приходив на тренування Уікома у футболці Ліверпуля після того, як "червоні" виграли чемпіонський титул. Згодом Акінфенва покепкував над фінансовими санкціями клубу: "Це були гарно витрачені гроші".

"Гей, жирний покидьку!": бомбардувальник Адебайо Акінфенва – габаритний форвард, який увійшов до Книги рекордів Гіннеса