УКР РУС

Клопп оригінально пояснив, чому не дав капітанську пов'язку Салаху

26 грудня 2020 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп розповів про нещодавній конфлікт у команді через капітанську пов'язку.

"Нам потрібен хтось як Хендо (Джордан Хендерсон – прим.), це зрозуміло, але бути капітаном на один матч... Я не усвідомлюю, як важливо це може бути для гравців. У цьому світі великий шум піднімають через все, і я не усвідомлював, що це велика історія для Трента чи щось таке.

Клопп виконав знамениту різдвяну пісню для вболівальників – зворушливе відео

Правила такі. У нас є комітет з гравців. Капітанська пов'язка у Хендо, якщо він не грає, то вона переходить до Міллі (Джеймса Мілнера – прим.). Якщо вони обидва не грають, то це Вірджіл ван Дейк. Якщо ця трійця не грає, то це Джині Вейналдум.

Якщо всі вони не можуть зіграти, то зазвичай пов'язку отримує той, хто перебуває в клубі найдовше. Таке моє розуміння питання. Трент отримав її, тому що найдовше перебуває в клубі – на професіональному рівні, не враховуючи гру в молодіжці.

Звичайно, після цього я поговорив з Мо Салахом. Коли я зрозумів, що для нього ця ситуація виглядала не так добре, то я прояснив все. Потім він ще раз заговорив про це в інтерв'ю, але для мене це не проблема. Так, він був засмучений, але я зробив це неспеціально. Я просто зробив те, що зробив. Якщо я і припустився помилки, то тільки в тому, що не зробив Оріджі капітаном в той день", – наводить слова Клоппа Goal.

Найцікавіший сезон АПЛ в історії – Ліверпуль ламає, Зінченко має шанс на золото не з Ман Сіті, Ярмоленко за межею