УКР РУС

Клопп оголосив чесний вирок Ліверпулю після 0:2 від Евертона: "Про чемпіонство навіть не йдеться"

25 квітня 13:11 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп визнає, що його команда зараз далека від претензій на титул в АПЛ.

"Ми були недостатньо сильні. Ми дали Евертону ту гру, яку вони хотіли. Обидва їхні голи забиті зі стандартів. Ми повинні дивитися в дзеркало, ми повинні бути по-справжньому критичні до себе. Наш контрпресинг був жахливим. Ми були недостатньо якісні.

Героїзм Миколенка і компанії у відеоогляді матчу Евертон – Ліверпуль – 2:0

Зараз мене не турбує відрив Арсенала та Ман Сіті. Про чемпіонство навіть не йдеться, нам спочатку потрібно вигравати футбольні матчі. Ми маємо грати краще. Я не думаю, що нинішній чемпіон АПЛ має грати так, як ми. Це моя чесна думка. Можливо, в минулому були часи, коли не потрібно було набирати 90 з лишком очок, і можна було грати так, як ми зараз.

Вочевидь, тепер у Арсенала і Ман Сіті має статися поганий момент. Я не знаю. Я можу тільки перепросити людей за цей виступ. Ми маємо діяти краще, але не зробили цього і тому програли. Очевидно, ми дуже розчаровані багатьма речами. Ми були недостатньо хороші і маємо це визнати. Я не очікував цього сьогодні, але це сталося. Очевидно, що це не найкращий момент, але ми маємо боротися, спробувати повернути імпульс", – цитує Клоппа Goal.

Евертон побив Ліверпуль у дербі, вкравши шанси Клоппа на титул – героїчний Миколенко зірвав овації після страшної травми