УКР РУС

Клопп розповів, як гравці Ліверпуля поставились до фатальних помилок Аліссона в матчі з Ман Сіті

12 лютого 2021 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп став на захист голкіпера команди Аліссона після провалу в матчі 23-го туру АПЛ проти Манчестер Сіті.

"Помилки Аліссона? Звичайно, ми трохи поговорили. Він був не радий, що це сталося, але в такі моменти дуже важливо розуміти, що воротарі протягом своєї довгої кар'єри здійснюють помилки.

Ліверпуль – найбільший регрес АПЛ 2020/21, Вест Хем з Ярмоленком здійснив вражаючий ривок

Для воротаря такого рівня, Аліссон досить рідко припускається подібних помилок. Потім він помилився двічі в одній грі. Воротарі пропускають і раніше за всіх у світі розуміють: "Я повинен був відбивати м'яч". Їм завжди доводиться справлятися з цим.

Минуло кілька днів після гри з Сіті, і не було жодної реальної критики з боку гравців, тому що всі знають, наскільки Аліссон якісний. Він дуже спокійна людина. Наближається новий матч, і це добре, тому що він знову зможе зіграти на своєму звичному рівні, і все буде в порядку", – наводить слова Клоппа Sky Sports.

Нагадаємо, Аліссон допустив дві результативні помилки у матчі проти Манчестер Сіті, що призвело до погрому мерсисайдців із рахунком 1:4.

Дуель Моурінью з Гвардіолою і неприємні спогади Зінченка, Пірло може відправити Гаттузо у відставку: топ-матчі вікенду