УКР РУС

Клопп – про перемогу над Блекберном з рахунком 6:0: Ліверпуль мусив довести, що готовий до АПЛ

12 червня 2020 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував перший за 3 місяці матч команди. "Червоні" у спарингу розбили Блекберн з рахунком 6:0.

"Наш виступ був дуже хорошим. Форма важлива, звичайно, і тому подібні речі, але тут справа в ставленні, в обсязі роботи. Для нас це було не тільки тренування, але і важливе випробування.

Ліверпуль з непристойним рахунком знищив Блекберн – команда Клоппа провела перший спаринг перед рестартом АПЛ

У першій грі нам не потрібно було демонструвати свій найкращий футбол. Ми повинні були довести, що ми готові до АПЛ, що ми готові захищатися, що ми готові знаходити рішення для проблем або складних ситуацій. Ось якими ми повинні були бути, і я побачив це сьогодні. Хлопці справді постаралися.

І ми виглядали добре, майже з самого початку. Так, нам потрібно знову звикати грати проти глибокої оборони. Час від часу Блекберн тиснув, тому нам також варто попрацювати і над високим пресингом. Контрпресинг був чудовий, футбол був дуже хороший, як і голи. Це був дійсно хороший день. Я дуже вдячний, що Блекберн приїхав сюди, і ми змогли все це організувати. Я бажаю їм всього найкращого", – цитує Клоппа прес-служба Ліверпуля.

Ла Ліга повертається: неочікувані "трансфери", невидима загроза, глядачі на трибунах, а Реал як найбільша жертва