УКР РУС

Клейтон зізнався, кому присвятив дебютний гол за Динамо

22 січня 2021 Читать на русском

Бразильський форвард Динамо Клейтон да Сілва поділився емоціями від першого гола за українську команду.

Товариські матчі
завершено
-

"Я щасливий забити свій перший м'яч у складі Динамо. Насамперед дуже вдячний Містеру за наданий шанс. Я багато працював, щоб заслужити цю можливість. Сьогодні вийшло забити гол, і я сподіваюся надалі виступати не менш успішно. Буду продовжувати багато працювати, щоб давати результат команді.

Дебютний гол Клейтона та курйоз Циганкова у відеоогляді матчу Динамо – Шахтар Солігорськ – 2:0

Як вдалось забити? Ми дуже багато працюємо над стандартними положеннями, у кожного гравця є певні функції та місце при стандартах. Потрібно бути уважним до відскоку. Так і вийшло, що я залишився у своїй зоні, була скидка м'яча головою і я забив гол. Після гри Містер пожартував, що я опинився в потрібному місці в потрібний час.

Вчора моєму синові виповнилося три роки. Тому я присвячую цей гол йому та своїй сім'ї, яка завжди в моєму серці, навіть якщо я перебуваю далеко.

Я щасливий у Динамо. Це легендарний клуб, з великою історією. Тут у мене є можливість працювати з гравцями та тренерським штабом високого рівня. Тим паче, Містер дуже добре знає якості бразильців. Зі свого боку, постараюся щодня додавати та давати ще кращий результат на полі", – цитує Клейтона офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, кияни у другому контрольному матчі перемогли солігорський Шахтар Романа Григорчука з рахунком 2:0 – перший гол за "біло-синіх" у матчі і кар'єрі забив саме бразильський легіонер Клейтон.

Динамо било Шахтар Григорчука: Циганков і 3 легіонери дають позитив, дебют 19-річного українця, гол бразильця