УКР РУС

"Кілька тижнів не міг викинути це з голови": Гвардіола пригадав останнє найбільше фіаско в Лізі чемпіонів

5 квітня 2021 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола перед матчем 1/4 фіналу ЛЧ з Борусією Д пригадав минулорічний виліт від Ліона.

"Кілька тижнів не міг викинути це з голови. Було боляче. Це був останній матч сезону, і ми хотіли пройти далі. Ми привітали Ліон і самі собі зізналися, що зіграли не найкращим чином і не заслужили вихід у наступний раунд. Було боляче, але що нам залишалося? Тільки прокинутися через якийсь час і готуватися до нового сезону. Ми тут, щоб спробувати ще раз.

Гвардіола: УЄФА та ФІФА вбивають футболістів

Всі в нашому клубі, як і в інших, хочуть пройти якомога далі. Хотіти – одна справа. Треба ще показати це на полі і перемогти суперника, як ми багато разів робили у всіх турнірах. Хочу бути з вами чесним. Я готувався до цього матчу точно так само, як до попереднього, і як до матчу до нього, і як до всіх матчів за останні чотири місяці", – цитує Гвардіолу прес-служба УЄФА.

Нагадаємо, торік Манчестер Сіті та Ліон визначали півфіналіста Ліги чемпіонів в одному матчі. У так званій "бульбашці" в Лісабоні французи обіграли "містян" з рахунком 3:1, але у фінал не пробилися, за крок до вирішального матчу поступившись Баварії.

Манчестер Сіті помстився Лестеру за ганьбу на Етіхаді, Ліверпуль втратив корону, конкурент Зінченка красиво забив